Info bestellen


Bij Kingdom Comics Center is er géén bedenktijd. Uitgangspunt dat je als comic collector goed hebt uitgezocht wat je wil hebben. Zo, niet, vertrouwt Kingdom Comics Center er op dat je informatie inwint via het contactformulier of direct per mail naar info@kingdomcomicscenter.nl.


Stap 1:Een factuur wordt gegenereerd, zodra je, na het accorderen van de algmene voorwaarden, op de knop Bestelling bevestigen hebt aangeklikt. Check order goed voordat jij verder gaat met de verder stap.
   
Stap 2:Zit er een ongewenste item tussen? Links naast het artikel tref je een zwart gekleurde cirkel aan met witte kruis. Klik er op en je artikel wordt uit je winkelwagen verwijderd.
   
Stap 3:Je bent er vrij in om account aan te maken. Is het once and never? Dan klik je op de knop Afrekenen zonder account. Is het once more and forever? Dan kan je account aanmaken.
   
Stap 4:Na het inloggen bij je account, of invullen de leveringsgegevens, klik je op Bestelling afronden.
   
Stap 5:Na de laatste check op je order klik op de knop Bestelling bevestigen. Daarna voer je stap 1 uit op de order in behandeling te laten nemen. Het factuur wordt per mail nagestuurd.


 

© 2014 - 2023 Kingdom Comics Center | sitemap | rss