Vorige Artikel 2 van 7 Volgende

Verzending

Kingdom Comics Center hanteert een standaard verzendbijdrage van € 4,50. Zolang het pakkettarief van POST NL niet stijgt, blijft dit tarief gehandhaafd. Vanaf een bestelwaarde van € 100,= wordt de bestelling franco geleverd. Bij een gecombineerde zending wordt het teveel betaalde bedrag teruggeboekt. Bij Schade Claims kan je lezen welke gegevens Kingdom Comics Center nodig heeft voor deze terugboeking.


De standaardbijdrage naar België is € 10,= en als klant van de Nederlandse zuiderburen, profiteer je, tot onze spijt, niet van de franco levering. Mocht er in toekomst een mogelijkheid zich voordoen, willen we al te graag gaan voor een Benelux tarief.


Het uiterlijke verzendtermijn van Kingdom Comics Center is 48 uur na verstrekking van het betalingsdagen. Hierbij worden het weekend en feestdagen niet meegerekend. Mocht je op vrijdag een betalingsbevestiging ontvangen, dan is het uiterlijke verzenddag maandag. Uiteraard streven we er naar om bestellingen voor de uiterlijke verzendtermijn te versturen.

KCC-Updates

Meld je aan voor de voorraadupdates en speciale aanbiedingen!
Aanmelden

Gastenboek

Deze is uitgeschakeld, omdat men alleen maar spam opgooit.

© 2014 - 2020 Kingdom Comics Center | sitemap | rss