Vorige Artikel 5 van 7 Volgende

Schade Claims

Geen bedenktijd? Dus geen schadevergoeding? Nee! Er is een verschil tussen een bedenktijd en een schadevergoeding. In geval bedenktijd gaat het om de keuze, die is gemaakt. Heb je een verkeerde comic aangeschaft, is dit, tot onze spijt, je eigen verantwoording. Zijn de comics beschadigd geleverd, is het wel onze verantwoordelijkheid. Mail de schadeclaim binnen 24 uur na ontvangst van de comics direct naar: schade@kingdomcomicscenter.nl. Afhankelijk van de beschadiging hebben we juiste foto's nodig om te beoordelen welke actie we moeten ondernemen. Voordat de claim in behandeling wordt genomen, checkt Kingdom Comics Center de uitleveringsverificatie van haar gekozen pakketbezorger.


Voor het terugstorten van je geld wordt er nooit om je bankgegevens gevraagd. Deze gegevens zijn al bekend bij Kingdom Comics Center. AIs je betaalt met je meest recente bank- of Paypalrekening is gewijzigd, dan zijn je gewijzigde gegevens ook bekend.


Productschade:

Nieuwe comics worden standaard gebagd en geboard. De schade op deze comics zijn tot een minimum beperkt. Deze comics kunnen en mogen niet beschadigd zijn. Heb je zo een comic direct uitgepakt en het is beschadigd, maak een foto van de aangetroffen schade en mail deze schadeclaim binnen 24 uur na ontvangst van de comics naar dit mailadres: schade@kingdomcomicscenter.nl. 

   
Tweedehands:Schadeclaims op tweedehands items zijn niet mogelijk. Over het algemeen zijn deze producten zo goed als nieuw. Zolang het niet om diepe vouwen of grote scheuren gaat, worden lichte mankementen op deze items niet gemeld. Deze items zijn immers gebruikt door een andere persoon. Kingdom Comics Center biedt geen comics aan, die in zijn geheel beschadigd zijn.
   
Verzendschade:Is de zending beschadigd door de gekozen bezorger van Kingdom Comics Center, mail de foto van de staat van het pakket binnen 24 uur na ontvangst van het pakket naar dit mailadres: schade@kingdomcomicscenter.nl. Deze zending zal uitgezet worden naar de gekozen pakketbezorger. 

Zolang het niet om tweedehands items gaat, heb je, als klant, in de beide gevallen mee te maken. Zijn de comics nog op stock, zal Kingdom Comics Center franco een vervangende zending nasturen. Zijn de comics niet meer op stock, wordt het totaalbedrag van de ontbrekende comics teruggestort op de bank- of PayPalrekening vanwaar Kingdom Comics Center haar betaling heeft ontvangen.


Voor het terugstorten van je geld wordt er nooit om je bankgegevens gevraagd. Deze gegevens zijn al bekend bij Kingdom Comics Center. AIs je bank- of Paypalrekening is gewijzigd, dien je deze zelf te melden bij Kingdom Comics Center

KCC-Updates

Meld je aan voor de voorraadupdates en speciale aanbiedingen!
Aanmelden

Gastenboek

Deze is uitgeschakeld, omdat men alleen maar spam opgooit.

© 2014 - 2020 Kingdom Comics Center | sitemap | rss