Vorige Artikel 4 van 7 Volgende

Betaling

The Payment Service Directive 2 (PSD2) gaat begin 2019 van start. Hierbij geef je klant aan bij de bank of je toestemming geeft voor het delen van je bankgegevens aan derden met een bankvergunning. Kingdom Comics Center beschikt niet over deze vergunning en heeft geen inzage op je financiële gegevens.


In de media wordt regelmatig gemeld dat je ongewenste facturen ontvangt van webshops. Bedreigende berichten waar in staat dat je snel moet betalen voor je producten. Zo, niet, wordt er een incassobureau ingeschakeld. Bij Kingdom Comics Center vindt er een vooruitbetaling plaats of de betaling gaat per Paypal


Vooruitbetaling:

Ruim tien werkdagen, na de bestelling, ontvang je de een betalingsherinnering. Na het verlopen van deze herinneringstermijn van tien dagen ontvang je een bericht dat je order is geannuleerd. Een incassobureau komt beslist niet aan de orde.


Hoewel ik officieel geen bedenktijd hanteer, stel ik het zeer op prijs dat je binnen de betalingstermijn aangeeft dat je de bestelling wil annuleren. Hiermee voorkom je in ieder geval dat je ongewenst facturen ontvangt van Kingdom Comics Center.


Betaling via Paypal:

Over het algemeen is de betaling voltooid. Het is kwestie van tijd voordat jij je comics ontvangt.


Betalingen per Paypal zijn niet gratis. Per order zijn de transactiekosten: 3,4% over het totale aankoopbedrag en € 0,35. De genoemde tarieven zijn inclusief BTW. Het percentage wordt toegepast op de bestelde producten en de verzendbijdrage.


Is mijn order geplaatst na een mislukte Paypal betaling?

Tot mijn spijt zijn de comics niet voor je gereserveerd. Blijf je steeds hangen in je bevestigde order? Voer de volgende stappen uit:
 
Stap 1:Klik op "Uw Gegevens" en je krijgt een melding in een rode balk waarin staat de betaling van je order in behandeling is.
   
Stap 2:

In het rode balk klik je op "annuleer uw betaling" en je keert terug in je order, waarin je weer vrij in bent om te doen wat je wil.

KCC-Updates

Meld je aan voor de voorraadupdates en speciale aanbiedingen!
Aanmelden

Gastenboek

Deze is uitgeschakeld, omdat men alleen maar spam opgooit.

© 2014 - 2020 Kingdom Comics Center | sitemap | rss